Ga naar de inhoud
Home » Alle Voedselmenu’s » Broodbode Menu Prijzen Nederland 2023

Broodbode Menu Prijzen Nederland 2023

Broodbode Menu is een populaire broodjeszaak die sinds 2014 klanten in Nederland bedient. Broodbode staat bekend om hun heerlijke broodjes gemaakt met lokale ingrediënten en is al snel een bestemming geworden voor wie op zoek is naar een verse en smakelijke maaltijd. Zoals bij elk restaurant spelen de menuprijzen een cruciale rol bij het aantrekken en behouden van klanten. In dit artikel gaan we dieper in op de menukaart en prijsstrategie van Broodbode. Tegen het einde zult u een beter begrip hebben van wat u kunt verwachten als u dineert in dit populaire eetcafé, evenals een waardering voor het belang van menuprijzen voor klanten.

Broodbode Menu Prijzen Nederland

De lekkerste belegde broodjes!

Menu items Voedselprijzen
Oude Kaas € 6,00
Roombrie & Walnoot € 6,50
Capra € 6,50
Hummus Feta € 6,00
Muhammara € 6,00
Falafel € 5,80
Chengdu Chicken € 6,20

Kakelverse Maaltijdsalades

Menu Items00 Voedselprijzen
Falafel & Hummus € 8,50
Bulgur & Feta € 8,50
Oosterse Kip € 8,50

Taart & Zoet

Menu Items Voedselprijzen
Broodbode's Brownie € 2,90
Sweet'Nuts € 2,90
Arretjescake € 2,90
Mrs Koko € 2,50

Sapjes & Smoothies

Menu Items Voedselprijzen
Verse Sinaasappelsap 3,00
Verse Appelsap 3,00
Mixsap Sinaasappel & Banaan 3,00
Strawberry & Co 3,40
Appelsap, Ananas en Munt 3,40

Op de menukaart van Broodbode staan vers belegde broodjes, salades en soepen centraal. Het menu is onderverdeeld in verschillende categorieën, die elk een scala aan opties bieden voor verschillende smaken en voorkeuren.

Het sandwichmenu biedt een verscheidenheid aan opties, van klassiekers zoals ham en kaas tot meer unieke creaties zoals de “Beef & Pickle” of de “Chicken Teriyaki”. Klanten kunnen kiezen uit verschillende soorten brood en beleg om hun perfecte sandwich samen te stellen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een lichtere optie, biedt het salademenu een verscheidenheid aan verse en gezonde opties. Enkele populaire keuzes zijn de “mediterrane salade” met fetakaas, olijven en geroosterde groenten, of de “Thaise kipsalade” met pindasaus en knapperige noedels.

Het soepmenu wisselt dagelijks en er zijn verschillende huisgemaakte soepen beschikbaar, afhankelijk van de dag van de week. Enkele populaire opties zijn de “tomaten- en basilicumsoep” of de “pompoen- en wortelsoep”.

Broodbode houdt ook rekening met klanten met dieetbeperkingen en het menu bevat vegetarische en glutenvrije opties. De vegetarische opties omvatten de “Mushroom and Truffle Sandwich” of de “Goat Cheese Salad”, terwijl de glutenvrije opties de “Chicken Pesto Sandwich” op glutenvrij brood of de “Greek Salad” omvatten.

Wat Broodbode onderscheidt, is de nadruk op het gebruik van lokale ingrediënten. Het menu bevat een scala aan producten en ingrediënten die afkomstig zijn van lokale leveranciers, zodat klanten kunnen genieten van verse maaltijden van hoge kwaliteit die lokale bedrijven ondersteunen.

Broodbode menu

Broodbode Enschede Menu

Haverstraatpassage 70, 7511 EX Enschede

Broodbode Hengelo Menu

Meijersweg 13, 7553 AX Hengelo

Broodbode Deventer Menu

Keulenstraat 10, 7418 ET Deventer

openingstijden

Monday, 9 am–3 pm
Tuesday, 9 am–3 pm
Wednesday, 9 am–3 pm
Thursday (King's Day/King's Day), 9 am–3 pm, Hours might differ
Friday, 9 am–3 pm
Saturday, Closed
Sunday, Closed

Prijsstructuur

De prijsstructuur van Broodbode is ontworpen om klanten flexibiliteit en waar voor hun geld te bieden. Het broodjesmenu heeft een vaste prijs, wat betekent dat klanten hetzelfde bedrag betalen, ongeacht het broodje dat ze kiezen. Salades daarentegen worden per gewicht geprijsd, zodat klanten kunnen kiezen hoeveel ze willen betalen op basis van de grootte van hun portie. Hierdoor kunnen klanten hun uitgaven beheersen en ervoor zorgen dat ze alleen betalen voor wat ze willen.

In vergelijking met andere broodjeszaken in Nederland zijn de prijzen van Broodbode scherp. Hoewel de vaste prijs voor broodjes iets hoger kan zijn dan bij sommige andere broodjeszaken, maken het gebruik van lokaal geproduceerde ingrediënten en de verscheidenheid aan menu-opties het een waardevolle investering. De prijsstructuur voor salades is ook uniek, aangezien veel andere restaurants een vast bedrag rekenen voor een vaste salademaat.

Over het algemeen kunnen klanten bij Broodbode een goede prijs-kwaliteitverhouding verwachten. De prijzen zijn redelijk voor de kwaliteit van de ingrediënten en de verscheidenheid aan beschikbare menu-opties. Klanten kunnen ook profiteren van speciale aanbiedingen en acties om nog meer geld te besparen tijdens het dineren bij Broodbode.

Conclusie

Kortom, Broodbode is een populaire broodjeszaak in Nederland die een scala aan verse en lekkere menu-opties biedt. Het gebruik van lokale ingrediënten, vegetarische en glutenvrije opties en een unieke prijsstructuur dragen allemaal bij aan de aantrekkingskracht van het restaurant.

Klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan sandwiches, salades en soepen, met de extra flexibiliteit om voor salades op gewicht te kunnen betalen. Prijzen zijn concurrerend in vergelijking met andere broodjeszaken en de kwaliteit van de ingrediënten rechtvaardigt de kosten.

Voor wie waar voor zijn geld zoekt, biedt Broodbode ook speciale acties en een loyaliteitsprogramma om vaste klanten te belonen.

Als je op zoek bent naar een verse en lekkere maaltijd, raden we je ten zeerste aan om een bezoekje te brengen aan Broodbode. Met een scala aan menu-opties, vegetarische en glutenvrije opties en lokale ingrediënten, is er voor elk wat wils. Dus waarom zou u niet eens langskomen en de heerlijke menu-opties zelf ervaren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *