Meteen naar de inhoud
Home » Alle Voedselmenu’s » Wowcrab Menu Prijzen Nederland 2023✅

Wowcrab Menu Prijzen Nederland 2023✅

Wowcrab Menu is een populaire visrestaurantketen in Nederland, bekend om zijn heerlijke en innovatieve gerechten op basis van krab. Het restaurant biedt een unieke eetervaring, waarbij hoogwaardige ingrediënten worden gecombineerd met creatieve culinaire technieken. Een van de opvallende kenmerken van Wowcrab is het uitgebreide menu, met een breed scala aan krabgerechten die zeker zullen voldoen aan de verlangens van elke liefhebber van zeevruchten. Van klassieke krabbenpoten en -klauwen tot meer onconventionele gerechten zoals krabburgers en krabpasta, Wowcrab heeft voor elk wat wils. Of je nu al heel lang fan bent van krab of gewoon iets nieuws wilt proberen, het menu van Wowcrab zal zeker indruk maken.

Wowcrab Menu Prijzen Nederland

Wowcrab Menu

Wowcrab Menu

Wowcrab Menu

Wowcrab MenuWowcrab Menu

Wowcrab Near Me Menu Nederland

Wowcrab Amsterdam Menu

Wowcrab is een visrestaurantketen die een populaire bestemming is geworden voor krabliefhebbers. Wowcrab staat bekend om zijn unieke kijk op gerechten op basis van krab en biedt een menu dat zowel divers als heerlijk is. Van klassieke krabbenpoten en -klauwen tot meer innovatieve gerechten zoals krabsushibroodjes en krablasagne, de Amsterdamse locatie van Wowcrab heeft voor elk wat wils. Of je nu in de stemming bent voor een stevig zeevruchtenfeest of gewoon iets nieuws wilt proberen, het menu van Wowcrab zal je zeker bevredigen. Met een focus op verse ingrediënten en creatieve culinaire technieken, is Wowcrab Amsterdam een must voor elke fijnproever die op zoek is naar een unieke eetervaring.Address : Oost-Wijnstraat 8-16, 3011 TZ Rotterdam

Wowcrab Menu NL

Wowcrab Den Haag Menu

Wowcrab is een visrestaurantketen die snel een favoriet is geworden onder krabliefhebbers in Nederland. Met locaties door het hele land, waaronder een in het mooie Den Haag, biedt Wowcrab een menu dat zowel divers als lekker is. De locatie van Wowcrab in Den Haag biedt een menu met de kenmerkende krabgerechten van het restaurant, waaronder krabbenpoten en -klauwen, krabkoekjes en krabbisque. Maar wat het Den Haag-menu onderscheidt, is de focus op regionale zeevruchten, met gerechten als Hollandse garnalen en Noordzeekrabsalade met de meest verse ingrediënten uit de omgeving. Of je nu al heel lang fan bent van krab of gewoon iets nieuws wilt proberen, Wowcrab Den Haag biedt een unieke eetervaring die je zeker zal bevredigen.

Address : Grote Marktstraat 37, 2511 BH Den Haag

Wowcrab Rotterdam Menu

Wowcrab is een visrestaurantketen die furore heeft gemaakt in Nederland vanwege zijn innovatieve en heerlijke kijk op krabgerechten. Met een locatie in het bruisende Rotterdam biedt Wowcrab een menu dat zowel divers als verleidelijk is. Op het Rotterdamse menu staat een breed scala aan krabgerechten, van klassieke krabbenpoten en -klauwen tot meer onconventioneel aanbod zoals krabsushibroodjes en krabburgers. Naast de indrukwekkende selectie krabgerechten, biedt de Rotterdamse locatie van Wowcrab ook een scala aan andere visgerechten, waaronder garnalen, mosselen en kreeft. Met een focus op verse, hoogwaardige ingrediënten en creatieve culinaire technieken, is Wowcrab Rotterdam een must voor elke liefhebber van zeevruchten die op zoek is naar een unieke eetervaring in het hart van de stad.

Address : Oost-Wijnstraat 8-16, 3011 TZ Rotterdam

Wowcrab Openingstijden

Monday, 4–11 pm
Tuesday, 4–11 pm
Wednesday, 4–11 pm
Thursday, 4–11 pm
Friday, 4–11 pm
Saturday, 12–11 pm
Sunday, 12–11 pm

Over Wowcrab :

Wowcrab is een visrestaurantketen in Nederland die gespecialiseerd is in krabgerechten. Hun menu is divers en innovatief en biedt een breed scala aan opties voor zowel traditionele als avontuurlijke eters. Naast krab biedt Wowcrab ook andere opties voor zeevruchten, zoals garnalen, kreeft en mosselen. Hier is het Wowcrab-menu in Nederland van dichterbij bekeken.

Beginnend met de voorgerechten, biedt Wowcrab een scala aan opties om uw eetlust op te wekken. De crabcakes zijn een populaire keuze, gemaakt met vers krabvlees en geserveerd met een pittige remouladesaus. De krabbisque is een ander opvallend gerecht, met een rijke en romige soep gemaakt met vers krabvlees en gekruid met een verscheidenheid aan kruiden en specerijen.

Als we verder gaan met de voorgerechten, is de selectie krabgerechten van Wowcrab uitgebreid. De klassieke krabbenpoten en -klauwen zijn een favoriet onder liefhebbers van zeevruchten, geserveerd met getrokken boter en citroen. De krabpasta is een andere populaire keuze, met al dente pasta gegooid met vers krabvlees, kerstomaatjes en knoflook. Voor een unieke draai aan een burger is de krabburger een must-try. Gemaakt met een sappig krabpasteitje en geserveerd op een briochebroodje met avocado en spek, het is een heerlijke kijk op een klassiek gerecht.

Voor degenen die iets anders willen proberen, biedt Wowcrab ook een aantal onconventionele gerechten. De krabsushibroodjes bevatten bijvoorbeeld vers krabvlees en avocado gewikkeld in rijst en zeewier. De krablasagne is een ander uniek gerecht, met lagen pasta, kaas en krabvlees in een hartige tomatensaus.

Naast krab biedt het menu van Wowcrab ook andere opties voor zeevruchten. De garnalencocktail is een klassiek voorgerecht, geserveerd met een pittige cocktailsaus. De kreeftenbisque is een ander opvallend gerecht, met een rijke en romige soep gemaakt met vers kreeftenvlees en gekruid met een verscheidenheid aan kruiden en specerijen.

Voor degenen die op zoek zijn naar lichtere gerechten, biedt Wowcrab ook een scala aan salades. De Noordzeekrabsalade bevat bijvoorbeeld vers krabvlees gegooid met gemengde groenten, kerstomaatjes en een pittige vinaigrettedressing.

Tot slot is geen maaltijd bij Wowcrab compleet zonder dessert. De chocolademousse is een populaire keuze, geserveerd in een krokant chocoladecupje en afgetopt met verse slagroom. De fruitsorbet is een andere verfrissende optie, met een selectie seizoensfruit gemengd tot een lichte en verfrissende sorbet.

Kortom, het menu van Wowcrab in Nederland is divers en innovatief en biedt een breed scala aan gerechten op basis van krab en andere visgerechten. Met een focus op verse, hoogwaardige ingrediënten en creatieve culinaire technieken, is Wowcrab een must voor elke liefhebber van zeevruchten die op zoek is naar een unieke eetervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *