Meteen naar de inhoud
Home » Alle Voedselmenu’s » Dadawan Menu Prijzen Nederland 2023✅

Dadawan Menu Prijzen Nederland 2023✅

Dadawan Menu is een populaire restaurantketen uit de Aziatische keuken die zijn weg naar Nederland heeft gevonden en een gevarieerd menu biedt met smaakvolle gerechten die zijn geïnspireerd op de Chinese, Koreaanse en Japanse keuken. Met zijn unieke mix van traditionele en moderne culinaire technieken, is Dadawan snel uitgegroeid tot een bestemming voor fijnproevers die op zoek zijn naar een heerlijke en authentieke Aziatische eetervaring in Nederland. Van dampende kommen ramen en knapperige Koreaanse gebakken kip tot sappige Chinese dumplings en pittige Koreaanse stoofschotels, Dadawan’s menu is een feest voor de zintuigen dat zelfs de meest veeleisende smaakpapillen zal bevredigen.

Dadawan Menu Prijzen Nederland

DADAWAN POPULAIR MENU

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Mini springrolls € 4,50
Dragon roll € 12,95
Tori karaage € 5,50

DADAWAN CURRY 

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Chicken curry rice € 9,95
Prawn curry rice € 11,95
Veggie curry rice € 8,95

DADAWAN DADABOX KIP

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Thai chicken € 10,50
Garlic chicken € 10,50
Sweet and sour chicken € 10,50
Dadawan chicken € 10,50
Teriyaki chicken € 10,50

DADAWAN DADABOX RUND

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Teriyaki beef € 11,75
Garlic beef € 11,75
Kon Po beef € 11,75
Dadawan beef € 11,75

DADAWAN DADABOX SPECIAL

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Babi pangang € 10,50

DADAWAN DRANKEN 

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Pepsi regular 33cl € 2,75
Pepsi Max 33cl € 2,75
7UP Free 33cl € 2,75
Lipton ice tea green 33cl € 2,95
Lipton ice tea sparkling 33cl € 2,95
Sourcy blauw 50cl € 3,00
Sourcy rood 50cl € 3,00
Sinas € 2,75

Dadawan Menu NL

Dadawan Menu NL

Dadawan Near Me Menu Nederland

Dadawan Maastricht Menu

Genesteld in het hart van de historische stad Maastricht, brengt restaurant Dadawan een frisse en opwindende kijk op de Aziatische keuken naar Nederland. Het restaurant staat bekend om zijn eclectische mix van Chinese, Koreaanse en Japanse smaken en biedt een verleidelijk menu dat elke fijnproever zeker zal bekoren. Het Maastrichtse menu is een unieke mix van traditionele en moderne gerechten die de gedurfde en complexe smaken van de Aziatische keuken laten zien. Van pittige Koreaanse soepen en Koreaanse gefrituurde kip tot hartige Chinese dim sum en Japanse ramen, het Dadawan-menu in Maastricht is een culinair avontuur dat gasten naar de drukke straten van Seoul, Beijing en Tokio brengt. Of je nu een liefhebber bent van gedurfde specerijen of een liefhebber bent van delicate smaken, Dadawan Maastricht heeft voor ieder wat wils.

Address : Spoorweglaan 1, 6221 BS Maastricht

Dadawan Eindhoven Menu

Dadawan biedt een eigentijdse draai aan de Aziatische keuken, met een gevarieerd menu dat liefhebbers van lekker eten zeker zal bekoren. De Eindhovense menukaart toont een samensmelting van traditionele Chinese, Koreaanse en Japanse smaken, vakkundig bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Van dampende kommen ramen en gefrituurde kip in Koreaanse stijl tot hartige dumplings en smaakvolle roerbakgerechten, het menu van Dadawan Eindhoven biedt een scala aan heerlijke gerechten die aan alle smaken en voorkeuren voldoen. Met een levendige en moderne sfeer biedt het restaurant een perfecte setting voor een informele maaltijd met vrienden of familie, of voor een speciale gelegenheid. Of je nu een liefhebber bent van pittige, gedurfde smaken of de voorkeur geeft aan meer subtiele smaken, Dadawan Eindhoven is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke Aziatische eetervaring in Nederland.

Address : Heuvel Galerie 195, 5611 DK Eindhoven

Dadawan Menu NL

Dadawan Arnhem Menu

Dadawan is een populaire Aziatische restaurantketen in Nederland geworden, en de locatie in Arnhem is daarop geen uitzondering. Genesteld in het hart van de stad, biedt Dadawan Arnhem een unieke culinaire ervaring die is geïnspireerd op Chinese, Koreaanse en Japanse smaken. Het menu biedt een breed scala aan gerechten die aan alle smaken en voorkeuren voldoen, van pittige Koreaanse stoofschotels en malse Japanse teriyaki tot krokante Koreaanse gebakken kip en sappige Chinese dumplings. De samensmelting van traditionele en moderne technieken en smaken creëert een harmonieuze balans van smaak en textuur die zowel uniek als onvergetelijk is. De moderne en stijlvolle sfeer van het restaurant vormt de perfecte achtergrond voor een informeel avondje uit met vrienden of familie of voor een speciale gelegenheid. Of je nu een avontuurlijke fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een heerlijke maaltijd, Dadawan Arnhem is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke Aziatische eetervaring in Nederland.

Address : Gele Rijders Plein 15, 6811 AN Arnhem

Dadawan Kerkrade Menu

Dadawan Kerkrade brengt de gedurfde en complexe smaken van de Aziatische keuken naar Zuid-Nederland. Het restaurant biedt een gevarieerd menu dat is geïnspireerd op traditionele Chinese, Koreaanse en Japanse gerechten, waardoor een unieke mix van smaken ontstaat die zowel heerlijk als opwindend is. Van dampende kommen ramen en krokante Koreaanse gefrituurde kip tot hartige Chinese dumplings en pittige Koreaanse soepen, het menu van Dadawan Kerkrade is geschikt voor alle smaken en voorkeuren. De chique en moderne inrichting van het restaurant zorgt voor een stijlvolle en comfortabele sfeer die perfect is voor een avondje uit met vrienden of familie. Of je nu in de stemming bent voor een stevige kom noedelsoep of een smaakvol roerbakgerecht, Dadawan Kerkrade is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke Aziatische eetervaring in Nederland.

Address : Roda J.C. Ring 2T, 6466 NH Kerkrade

Dadawan Tilburg Menu

Dadawan heeft zijn unieke mix van Aziatische smaken naar de bruisende stad Tilburg gebracht en biedt fijnproevers de kans om te genieten van een heerlijke en authentieke Aziatische eetervaring. Op de Tilburgse kaart vind je een mix van traditionele en moderne gerechten die geïnspireerd zijn op de Chinese, Koreaanse en Japanse keuken. Van stevige kommen ramen en pittige Koreaanse stoofschotels tot krokante Koreaanse gebraden kip en hartige Chinese dumplings, het menu van Dadawan Tilburg is geschikt voor alle smaken en voorkeuren. De moderne en trendy inrichting van het restaurant biedt een perfecte setting voor een informeel avondje uit met vrienden of familie, of voor een speciale gelegenheid. Met zijn eclectische en smaakvolle gerechten is Dadawan Tilburg hard op weg een bestemming te worden voor fijnproevers die de opwindende en diverse wereld van de Aziatische keuken willen ontdekken.

Address : Heuvelring 108, 5038 CL Tilburg

Dadawan Openingstijden

Monday, Closed
Tuesday, 12–10 pm
Wednesday, 12–10 pm
Thursday, 12–10 pm
Friday, 12–10 pm
Saturday, 12–10 pm
Sunday, 12–10 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *