Ga naar de inhoud
Home » Alle Voedselmenu’s » Taco Bell Menu Prijzen Nederland 2023✅

Taco Bell Menu Prijzen Nederland 2023✅

Taco Bell Menu is een populaire fastfoodketen die bekend staat om zijn Mexicaans geïnspireerde keuken. Hoewel het is ontstaan in de Verenigde Staten, is het sindsdien uitgebreid naar verschillende landen over de hele wereld, waaronder Nederland. De Taco Bell-kaart in Nederland biedt een scala aan opties voor wie op zoek is naar een snelle en smakelijke hap, met gerechten variërend van klassieke taco’s en burrito’s tot meer unieke items zoals de Crunchwrap Supreme en de Cheesy Gordita Crunch. In dit artikel gaan we dieper in op het Taco Bell-menu in Nederland, onderzoeken we de verschillende beschikbare opties en wat hen onderscheidt.

Taco Bell Menu Prijzen Nederland

TACO BELL POPULAIR

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
CRISPY CHICKEN BURRITO € 6,75
NACHOS SUPREME € 8,95
Quesadilla cheese € 5,50

TACO BELL COMBO MEALS

MENU ITEAMS VOEDSEL PRIJZEN
2-TACO COMBO € 9,95
QUESADILLA COMBO € 10,50
7 LAYER BURRITO COMBO € 9,95
GRILLED STUFFED BURRITO COMBO € 12,50
CRUNCHWRAP SUPREME COMBO € 10,50

TACO BELL VOORDEEL BUNDELS

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Menu for 2 € 16,00
VEGGIE DEAL FOR 2 € 22,00
BUNDLE FOR 2 € 20,00
BUNDLE FOR 6 € 40,00
BUNDLE FOR 4 € 30,00

TACO BELL CRAVINGS VALUE BOXEN

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
SOFT TACO CRISPY CHICKEN MEAL € 8,25
CHALUPA SUP MEAL € 8,50

TACO BELL TO SHARE

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
FULLY LOADED FRIES € 9,95
NACHOS SUPREME € 8,95
CINNAMON TWIST BOX € 6,00

TACO BELL VEGETARISCH 

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
DOUBLE CHEESY BEAN BURRITO € 3,50
7 LAYER BURRITO € 5,95
Quesadilla cheese € 5,50
Fajita Quesadilla € 6,50

TACO BELL DESSERTS 

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
CINNAMON TWIST € 1,00
CHURROS € 3,95
CINNAMON TWIST BOX € 6,00
B&J Strawberry cheese small € 4,50

TACO BELL EXTRAS

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Mexican Rice € 1,00
Black Beans € 1,00
Sour Cream € 1,00
Nacho Cheese € 1,00
Portie Jalapenos € 1,00

TACO BELL  DRINKS

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
HEINEKEN 0.0% € 3,60
Pepsi Max € 2,85
Pepsi € 2,85
7 UP € 2,85
Sisi € 2,85
Rockstar zero € 3,75
Taco Bell Menu NL

Vegetarian Taco Bell Menu

Taco Bell is een van de weinige fastfoodketens die een scala aan vegetarische opties op hun menu heeft staan. Met een focus op plantaardige ingrediënten, biedt het vegetarische Taco Bell-menu een verscheidenheid aan smakelijke en vullende gerechten die zeker zullen voldoen aan het verlangen van elke vegetariër naar Mexicaans geïnspireerde gerechten. Van klassieke bonenburrito’s tot innovatieve items zoals de Black Bean Crunchwrap Supreme, het vegetarische menu bij Taco Bell heeft voor elk wat wils. In dit artikel gaan we dieper in op het vegetarische Taco Bell-menu, waarbij we de verschillende beschikbare opties benadrukken en wat hen onderscheidt van hun met vlees gevulde tegenhangers.

Taco Bell Menu Breda

Taco Bell, de populaire fastfoodketen die bekend staat om zijn Mexicaans geïnspireerde keuken, heeft onlangs zijn bereik uitgebreid naar de stad Breda in Nederland. Met zijn levendige en gastvrije sfeer biedt de Taco Bell in Breda klanten de kans om het heerlijke en gevarieerde menu van het merk te ervaren. Van klassieke taco’s en burrito’s tot unieke items als de Crunchwrap Supreme en de Cheesy Gordita Crunch, het menu van Taco Bell in Breda voldoet gegarandeerd aan elke trek in fastfood met een Mexicaanse twist. In dit artikel gaan we dieper in op het van Taco Bell in Breda, de verschillende opties die beschikbaar zijn en wat deze specifieke locatie onderscheidt van de rest.

Taco Bell Vegan Menu

Nu steeds meer mensen een veganistische levensstijl aannemen, beginnen fastfoodketens plantaardige opties aan te bieden om aan hun voedingsbehoeften te voldoen. Taco Bell, een populaire Mexicaans geïnspireerde fastfoodketen, is een van de pioniers in deze trend. Het veganistische menu van Taco Bell biedt een verscheidenheid aan gerechten die volledig vrij zijn van dierlijke producten, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die een veganistisch dieet volgen. Van de klassieke bonenburrito tot meer unieke items zoals de Spicy Potato Soft Taco, het veganistische menu bij Taco Bell zit boordevol smaakvolle en bevredigende opties. In dit artikel zullen we het veganistische menu van Taco Bell nader bekijken, de verschillende beschikbare gerechten verkennen en wat hen onderscheidt van de niet-veganistische opties.

Taco Bell Menu NL

Taco Bell Near Me Menu Nederland

Taco Bell Rotterdam Menu

Taco Bell, de fastfoodketen die bekend staat om zijn Mexicaans geïnspireerde keuken, is sterk vertegenwoordigd in Nederland, ook in het bruisende Rotterdam. Het Taco Bell Rotterdam-menu biedt klanten een scala aan heerlijke en vullende opties die zeker voldoen aan elke trek in fastfood met een pittige twist. Van klassieke taco’s en burrito’s tot meer unieke items als de Quesarito en de Crunchwrap Supreme, de menukaart van Taco Bell Rotterdam heeft voor ieder wat wils. In dit artikel gaan we dieper in op het menu van Taco Bell Rotterdam, de verschillende beschikbare opties en wat deze specifieke locatie onderscheidt van de rest. Of je nu al heel lang fan bent van Taco Bell of een nieuwkomer bent bij het merk, de locatie in Rotterdam is zeker een bezoekje waard.

Address : Korte Lijnbaan 5, 3012 EC Rotterdam

Taco Bell Amersfoort Menu

Taco Bell, de populaire fastfoodketen die bekend staat om zijn Mexicaans geïnspireerde keuken, heeft onlangs zijn deuren geopend in Amersfoort, Nederland. Het Taco Bell Amersfoort biedt klanten een scala aan smaakvolle en vullende opties, van klassieke taco’s en burrito’s tot meer innovatieve items zoals de Grilled Cheese Burrito en de Nacho Fries. Met een focus op verse ingrediënten en gedurfde smaken, zal het van Taco Bell in Amersfoort zeker voldoen aan elke trek in fastfood met een Mexicaanse twist. In dit artikel gaan we dieper in op het van Taco Bell Amersfoort, de verschillende beschikbare opties en wat deze specifieke locatie onderscheidt van de rest. Of je nu al heel lang fan bent van Taco Bell of nieuwsgierig bent om het voor het eerst te proberen, locatie Amersfoort is zeker een bezoekje waard.

Address : Varkensmarkt 9, 3811 LD Amersfoort

Taco Bell Eindhoven Menu

Taco Bell, de populaire fastfoodketen die bekend staat om zijn Mexicaans geïnspireerde keuken, heeft zijn sporen verdiend in de stad Eindhoven in Nederland. Het menu van Taco Bell Eindhoven biedt een verscheidenheid aan smaakvolle en vullende opties waar klanten van kunnen genieten. Van klassieke taco’s en burrito’s tot meer unieke items als de Chalupa en de Mexican Pizza, de menukaart van Taco Bell Eindhoven heeft voor ieder wat wils. Met een focus op verse ingrediënten en gedurfde smaken, is Taco Bell een go-to-bestemming geworden voor fastfood met een pittige twist. In dit artikel gaan we dieper in op het van Taco Bell Eindhoven, de verschillende opties die beschikbaar zijn en wat deze specifieke locatie onderscheidt van de rest. Of je nu een liefhebber bent van de Mexicaans geïnspireerde keuken of simpelweg op zoek bent naar een snelle en deugddoende maaltijd, het van Taco Bell Eindhoven is zeker het ontdekken waard.

Address : Rechtestraat 62, 5611 GR Eindhoven

Taco Bell Tilburg Menu

Taco Bell, de populaire fastfoodketen die bekend staat om zijn Mexicaans geïnspireerde keuken, heeft onlangs zijn deuren geopend in het bruisende Tilburg. Het Taco Bell Tilburg biedt klanten een scala aan heerlijke en vullende opties, van klassieke taco’s en burrito’s tot meer innovatieve items zoals de Crunchwrap Supreme en de Cheesy Gordita Crunch. Met een focus op gedurfde smaken en verse ingrediënten, zal het van Taco Bell in Tilburg zeker voldoen aan elke hunkering naar fastfood met een pittige twist. In dit artikel gaan we dieper in op het menu van  Tilburg, verkennen we de verschillende beschikbare opties en wat deze specifieke locatie onderscheidt van de rest. Of je nu al heel lang fan bent van Taco Bell of nieuw bent bij het merk, de locatie in Tilburg is zeker de moeite van het bekijken waard.

Address : Heuvel 35, 5038 CP Tilburg

Taco Bell openingstijden

Monday, 12–9 pm
Tuesday, 12–9 pm
Wednesday, 12–9 pm
Thursday, 12–9 pm
Friday, 12–10 pm
Saturday, 12–10 pm
Sunday, 12–9 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *