Ga naar de inhoud
Home » Alle Voedselmenu’s » Happy Italy Menu Prijzen Nederland 2023✅

Happy Italy Menu Prijzen Nederland 2023✅

Happy Italy Menu is een populaire Italiaanse restaurantketen die Nederland stormenderhand heeft veroverd. Met verschillende locaties in het hele land staat dit restaurant bekend om zijn heerlijke eten, levendige sfeer en betaalbare prijzen. De menukaart bij Happy Italy is uitgebreid en biedt een breed scala aan authentieke Italiaanse gerechten, van pizza en pasta tot salades en antipasti. Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch of een ontspannend diner, Happy Italy heeft voor iedereen wat te bieden. In dit artikel gaan we dieper in op het -en wat het zo speciaal maakt.

Happy Italy Menu Prijzen NL

Happy Italy Populair

MENU PRIJZEN
Pasta pollo e pesto € 12,75
Pizza Margherita € 7,95
Pasta carbonara € 12,45

Happy Italy Pizzas 

MENU PRIJZEN
Pizza Margherita € 7,95
Pizza BBQ chicken € 15,25
Pizza tonno € 11,45
Pizza salame € 10,25
Pizza fiamma pepperoni € 11,75
Pizza ai funghi € 12,50
Pizza prosciutto di Parma € 13,25
Pizza quattro continenti € 12,50
Pizza pollo con extra € 12,95
Pizza Hawaii € 13,50

Happy Italy Pasta

MENU PRIJZEN
Pasta con polpette € 11,75
Pasta carbonara € 12,45
Pasta pollo e limone € 11,45
Pasta pollo e funghi € 13,75
Pasta pollo e pesto € 12,75
Pasta Bianca € 7,75
Pasta bolognese € 11,95
Pasta basilico e pinoli € 9,95
Pasta pomodore € 9,45

Happy Italy Vegan Pizza

MENU PRIJZEN
Pizza vegan Margherita € 7,95
Pizza vegan ai funghi € 12,50
Pizza vegan pollo pesto € 13,95
Pizza vegan BBQ chicken € 15,25
Pizza vegan döner € 14,75

Happy Italy Salade

MENU PRIJZEN
Salade Cesare € 9,95
Salade carpaccio € 11,95
Salade caprese € 9,95
Pastasalade pesto € 11,95
Pastasalade tonno € 11,95

Happy Italy Drinken

MENU PRIJZEN
Coca-Cola € 2,50
Coca-Cola zero € 2,50
Sprite € 2,50
Fanta € 2,50
Fristi € 2,50
Chocomel € 2,50
Appelsap € 2,50
Chaudfontaine sparkling € 2,50

Happy Italy Menu NL

Happy Italy Breda Menu

Happy Italy is een populaire Italiaanse restaurantketen die een breed scala aan heerlijke en authentieke Italiaanse gerechten aanbiedt. Als u op zoek bent naar een voorproefje van Italië in Breda, hoeft u niet verder te zoeken dan Happy Italy. Hier is een blik op het menu:

Pizza’s:

Margherita
Pepperoni
Funghi (champignon)
Prosciutto (ham)
Quattro Formaggi (vier kazen)
Diavola (pittige salami)
Vegetarisch (vegetarisch)
Capricciosa
Pollo (kip)
Zalm (zalm)
Pasta’s:

Spaghetti bolognese
lasagne
Linguine carbonara
Penne Arrabbiata
Gnocchi Pesto
Rigatoni alla Norma
Spaghetti Aglio en Olio
antipasti:

Bruschetta
Mozzarella caprese
Antipasto Misto
Carpaccio
Calamares Fritti
Focaccia con Aglio (lookbrood)
Salades:

Insalata caprese
Caesar salade
Insalata Mista
Insalata di Pollo (kipsalade)
Nagerechten:

Tiramisu
Pannacotta
Nutella-pizza
Gelato (Italiaans ijs)
Drankjes:

Frisdrank
Bier
Wijn (rood, wit en rose)
Of je nu zin hebt in pizza, pasta of iets heel anders, Happy Italy in Breda heeft voor ieder wat wils. Dus kom binnen, pak een stoel en geniet van een voorproefje van Italië hier in Nederland.

Happy Italy Menu

Happy Italy Near Me Menu Nederland

Happy Italy Arnhem Menu

Oude Stationsstraat 14, 6811 KE Arnhem

Happy Italy Enschede Menu

Willem Wilminkplein 31, 7511 PP Enschede

Happy Italy Kerkrade Menu

Roda J.C. Ring 2P, 6466 NH Kerkrade

Happy Italy Tilburg Menu

Heuvelstraat 126, 5038 AH Tilburg

Happy Italy Alkmaar Menu

Noorderkade 1049, 1823 CX Alkmaar

Happy Italy Den Bosch Menu

Bordeslaan 500, 5223 MX ‘s-Hertogenbosch

Happy Italy Eindhoven Menu

Catharinaplein 25, 5611 DE Eindhoven

Happy Italy Schiedam Menu

Noorderweg 16, 3119 XX Schiedam

Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht Menu

Rossenburgpad 10, 3342 GP Hendrik-Ido-Ambacht

Happy Italy Spijkenisse Menu

Markt 42, 3201 CZ Spijkenisse

Happy Italy Almere Menu, Happy Italy Amsterdam , Happy Italy Groningen , Happy Italy Menu Kaart , Happy Italy Zoetermeer , Happy Italy De Kuip , Happy Italy Arnhem , Happy Italy Enschede

Happy Italy Openingstijden [Opening Hours]

Monday, 12–10 pm
Tuesday, 12–10 pm
Wednesday, 12–10 pm
Wednesday, 12–10 pm
Wednesday, 12–10 pm
Wednesday, 12–10 pm
Wednesday, 12–10 pm

Over Happy Italy :

Happy Italy is een populaire keten van Italiaanse restaurants in Nederland. Het eerste Happy Italy-restaurant werd in 2011 geopend in Rotterdam en sindsdien is de keten snel uitgebreid door het hele land, met meer dan 20 locaties in grote steden als Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Het concept van Happy Italy is eenvoudig: authentiek Italiaans eten aanbieden tegen betaalbare prijzen, in een ongedwongen en gastvrije sfeer.

Een van de unieke kenmerken van Happy Italy is de open keuken, waar klanten in realtime kunnen zien hoe de chef-koks hun maaltijden bereiden. Dit geeft klanten een gevoel van transparantie en vertrouwen, wetende dat hun eten vers en met zorg wordt bereid. De menukaart van Happy Italy is uitgebreid en biedt een breed scala aan Italiaanse klassiekers zoals pizza’s, pasta’s, risotto’s en salades. De porties zijn genereus en de ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, zowel lokaal als uit Italië.

Naast het eten biedt Happy Italy ook een scala aan drankjes, waaronder Italiaanse wijnen, bieren en cocktails. Het restaurant heeft een levendige en vriendelijke sfeer, met muziek op de achtergrond, en het personeel staat altijd klaar om hun gasten te verwelkomen en te bedienen. De inrichting is kleurrijk en speels, met eigenzinnige details zoals de iconische rode Fiat 500 die voor het restaurant geparkeerd staat.

Het succes van Happy Italy kan aan meerdere factoren worden toegeschreven. Ten eerste heeft de keten een duidelijke en consistente merkidentiteit, die terugkomt in alles, van de aankleding tot de menukaart. Dit geeft klanten een gevoel van vertrouwdheid en vertrouwen, en weten wat ze kunnen verwachten als ze een restaurant van Happy Italy bezoeken. Ten tweede heeft de keten zich gericht op expansie en groei, met regelmatig nieuwe locaties in het hele land. Dit heeft bijgedragen aan het vergroten van de naamsbekendheid en klantloyaliteit. Ten derde biedt Happy Italy een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, met royale porties en betaalbare prijzen. Dit heeft het restaurant tot een populaire keuze gemaakt voor gezinnen, studenten en jonge professionals.

Een andere belangrijke factor in het succes van Happy Italy is de toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. De keten heeft maatregelen genomen om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige apparatuur, het verminderen van voedselverspilling en het inkopen van ingrediënten van duurzame en ethische leveranciers. Happy Italy ondersteunt ook lokale gemeenschappen via verschillende initiatieven, zoals het schenken van voedseloverschotten aan voedselbanken en het sponsoren van lokale sportteams.

Happy Italy heeft zich ook goed aangepast aan de veranderende marktomstandigheden als gevolg van de COVID-19-pandemie. De keten heeft strikte hygiëne- en veiligheidsmaatregelen ingevoerd, zoals contactloos bestellen en betalen, en meer schoonmaak en ontsmetting. Happy Italy biedt ook afhaal- en bezorgopties, zodat klanten vanuit het comfort van hun eigen huis kunnen genieten van hun favoriete Italiaanse gerechten.

Concluderend, Happy Italy is een zeer succesvolle en populaire keten van Italiaanse restaurants in Nederland, bekend om zijn authentieke gerechten, vriendelijke sfeer en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De keten heeft een sterke merkidentiteit opgebouwd, gericht op expansie en groei, en zet zich in voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Naarmate de keten zich blijft uitbreiden en evolueren, zal het waarschijnlijk een favoriet blijven onder zowel de lokale bevolking als toeristen, als bestemming voor kwaliteitsvol Italiaans eten en een goede tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *