Meteen naar de inhoud
Home » Alle Voedselmenu’s » Bregje Menu Prijzen Nederland 2023✅

Bregje Menu Prijzen Nederland 2023✅

Bregje Menu is een populaire restaurantketen in Nederland die bekend staat om zijn betaalbare en toch heerlijke driegangenmenu’s. Bregje Menu, opgericht in 2011, heeft snel een trouwe aanhang gekregen onder zowel de lokale bevolking als toeristen, dankzij de smakelijke en gevarieerde menu-opties, vriendelijke service en gezellige sfeer. Met vestigingen door het hele land is Bregje Menu een bestemming geworden voor iedereen die op zoek is naar een geweldige eetervaring tegen een redelijke prijs. In dit artikel gaan we in op de geschiedenis van, de unieke kenmerken die het onderscheiden van andere restaurants, en waarom het een must-visit plek is voor fijnproevers in Nederland.

Bregje Menu Prijzen Nederland

Populair

Menu Items Voedselprijzen
Drie gangen keuzemenu € 17,50
Carpaccio royaal € 7,50
Frikandel menu € 7,50

Drie gangen keuzemenu & Voorgerecht

Menu Items Voedselprijzen
Drie gangen keuzemenu € 17,50
Brood € 2,75
Tomatensoep € 4,50
Uiensoep € 4,50
Carpaccio royaal € 7,50

Salades

Menu Items Voedselprijzen
Salade gerookte zalm € 8,00
Rib eye salade € 8,00
Zalmfilet € 12,50
Varkenshaas € 11,50

Extra’s

Menu Items Food Prices
Borrelbox € 12,50
Portie frites € 2,75

Dessert

Menu Items Voedselprijzen
Cheesecake € 4,00
Kaasplankje € 4,50
Dessert proeverij € 5,50
Kipnuggets menu € 7,50

Sauzen

Menu Items Voedselprijzen
Extra mayonaise € 1,00
Extra knoflooksaus € 1,00
Extra satésaus € 1,00
Extra ketchup € 1,00

Bregje Menu NL

Bregje Near Me Menu Nederland

Bregje Nieuwegein Menu

Bregje Nieuwegein Menu is een populair restaurant gelegen in de charmante stad Nieuwegein, in het hart van Nederland. Als onderdeel van de restaurantketen Bregje Menu biedt dit etablissement gasten een heerlijke eetervaring die zowel betaalbaar als lekker is. Het menu van Bregje Nieuwegein Menu biedt een breed scala aan gerechten, van hartige voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, allemaal gemaakt met verse, lokale ingrediënten. Met zijn warme en gastvrije sfeer is Bregje Nieuwegein Menu een favoriet geworden onder de lokale bevolking en bezoekers, waardoor het een must-visit bestemming is voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke eetervaring in Nieuwegein. In dit artikel gaan we in op de unieke kenmerken die Bregje Nieuwegein Menu zo bijzonder maken, de geschiedenis van het restaurant en waarom het een topkeuze is voor fijnproevers in de regio.

Stadsplein 2b, 3431 LZ Nieuwegein

Controleer ook, Wagamama Menu

Proeflokaal Bregje Oisterwijk Menu

Proeflokaal Bregje Oisterwijk Menu is een sfeervol restaurant gelegen in het pittoreske stadje Oisterwijk in Zuid-Nederland. Als onderdeel van de restaurantketen Bregje Menu biedt Proeflokaal Bregje gasten een unieke eetervaring die hoogwaardige gerechten, vriendelijke service en een ontspannen sfeer combineert. Het menu van het restaurant biedt een scala aan heerlijke gerechten, waaronder voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, allemaal bereid met verse, lokaal geproduceerde ingrediënten. De gezellige en gastvrije ambiance van Proeflokaal Bregje heeft ervoor gezorgd dat het een favoriet is onder de lokale bevolking en bezoekers, waardoor het een must-visit bestemming is voor fijnproevers in de regio Oisterwijk. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis van Proeflokaal Bregje Oisterwijk Menu, verkennen we de unieke kenmerken en benadrukken we wat het onderscheidt van andere restaurants in de regio.

Moergestelseweg 123, 5062 SP Oisterwijk

Proeflokaal Bregje Oosterhout Menu

Proeflokaal Bregje Oosterhout Menu is een populair restaurant in het bruisende Oosterhout in Nederland. Als onderdeel van de restaurantketen  biedt Proeflokaal Bregje gasten een uitzonderlijke eetervaring die zowel betaalbaar als lekker is. Het menu van het restaurant biedt een breed scala aan gerechten, van hartige voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, allemaal gemaakt met verse, lokale ingrediënten. De warme en gastvrije sfeer van Proeflokaal Bregje heeft ervoor gezorgd dat het een favoriet is onder de lokale bevolking en bezoekers, waardoor het een bestemming is voor iedereen die op zoek is naar een geweldige maaltijd in Oosterhout. In dit artikel gaan we in op de unieke eigenschappen die Proeflokaal Bregje Oosterhout Menu onderscheiden, de geschiedenis van het restaurant en waarom het een topkeuze is voor fijnproevers in de omgeving.

Bredaseweg 131, 4904 SB Oosterhout

Bredaseweg 131, 4904 SB Oosterhout

Bredaseweg 131, 4904 SB Oosterhout is een opvallend adres in het gezellige stadje Oosterhout in Nederland. Op dit adres zit Proeflokaal Bregje, een populaire restaurantketen waar gasten heerlijk kunnen tafelen. Proeflokaal Bregje staat bekend om het grote aanbod aan heerlijke gerechten, gemaakt met verse, lokale ingrediënten, en de warme en uitnodigende sfeer. Bredaseweg 131 is een centrale locatie waar zowel locals als toeristen gemakkelijk kunnen eten bij Proeflokaal Bregje. In dit artikel gaan we in op wat Bredaseweg 131 en Proeflokaal Bregje zo’n bijzondere bestemming maakt voor foodies in Oosterhout, van de geschiedenis van de locatie tot de unieke kenmerken van het restaurant.

Bredaseweg 131, 4904 SB Oosterhout

Proeflokaal Bregje Emmen Menu

Proeflokaal Bregje Emmen Menu is een geliefd restaurant gelegen in het gezellige stadje Emmen in Nederland. Als onderdeel van de restaurantketen biedt Proeflokaal Bregje gasten een uitzonderlijke eetervaring die heerlijk eten, vriendelijke service en een gezellige sfeer combineert. Het menu van het restaurant biedt een gevarieerd aanbod aan gerechten, van smakelijke voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, allemaal bereid met verse, lokale ingrediënten. De gastvrije ambiance van Proeflokaal Bregje heeft het tot een topkeuze gemaakt voor zowel de lokale bevolking als bezoekers, waardoor het een must-visit bestemming is voor fijnproevers in Emmen. In dit artikel zullen we onderzoeken wat Proeflokaal  Emmen Menu onderscheidt, de geschiedenis van het restaurant en waarom het een go-to-spot is geworden voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke eetervaring in de regio.

Noordeind 7, 7815 PA Emmen

proeflokaal Bregje Amersfoort Menu

Proeflokaal Bregje Amersfoort Menu is een populair restaurant gelegen in de bruisende stad Amersfoort in Nederland. Als onderdeel van restaurantketen biedt Proeflokaal Bregje gasten een unieke eetervaring die heerlijk eten, attente service en een ontspannen sfeer combineert. Het menu van het restaurant biedt een scala aan verrukkelijke gerechten, van hartige voorgerechten tot verrukkelijke desserts, allemaal gemaakt met verse, lokale ingrediënten. De warme en uitnodigende ambiance van Proeflokaal Bregje heeft ervoor gezorgd dat het een favoriet is onder de lokale bevolking en bezoekers, waardoor het een bestemming is voor fijnproevers in Amersfoort. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis van Proeflokaal Amersfoort, verkennen we de unieke kenmerken en benadrukken we wat het onderscheidt van andere restaurants in de regio.

Kleine Koppel 6, 3812 PH Amersfoort

Bregje openingstijden

Monday, 5–10 pm
Tuesday, 5–10 pm
Wednesday, 5–10 pm
Thursday, 5–10 pm
Friday, 5–10:30 pm
Saturday, 5–10:30 pm
Sunday, 5–10 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *