Ga naar de inhoud
Home » Alle Voedselmenu’s » Febo Menu Prijzen Nederland 2023✅

Febo Menu Prijzen Nederland 2023✅

Febo Menu is een beroemde fastfoodketen in Nederland die al meer dan 75 jaar de natie bedient. Het staat bekend om zijn unieke concept van automaten die warme en verse snacks uitdelen, zoals hamburgers, kroketten en friet. Het merk is sterk vertegenwoordigd in Nederland, met meer dan 75 verkooppunten verspreid over het land. Het Febo-menu in Nederland is divers en biedt een breed scala aan snacks voor elke smaak en voorkeur. De keten is een populaire keuze onder de lokale bevolking en toeristen, en de populariteit blijft met de tijd groeien. In dit artikel verkennen we het Febo-menu in Nederland en ontdekken we waarom deze fastfoodketen favoriet is onder Nederlanders.

Febo Menu Prijzen NL

Febo Populair

MENU PRIJZEN
Broodje frikadel speciaal ketchup € 4,80
Kippenbout 1 stuk € 4,50
Kipnuggets 6 stuks € 4,50

Febo Snacks

MENU PRIJZEN
Nasi € 3,20
Kalfsvleeskroket € 3,20
Rundvleeskroket € 3,20
Vitaaltje € 3,20
Bami € 3,20
Frikadel € 3,20
Frikadel speciaal ketchup € 4,00

Febo Burgers

MENU PRIJZEN
Kroketburger met mosterdsaus € 4,25
Grillburger € 4,25
Dubbele grillburger € 6,35
Satéburger € 4,80
Dubbele satéburger € 6,90
Vega grillburger € 4,25
Dubbele vega grillburger € 6,35
Shoarmaburger € 4,25

Febo Milkshakes

MENU PRIJZEN
Grote milkshake € 4,50
Middel milkshake € 4,00

Febo Menu NL

Febo Near Me Menu Nederland

Febo Amsterdam Menu

Leidsestraat 94, 1017 PE Amsterdam

Febo Alkmaar Menu

Olympiaweg 38, 1816 MJ Alkmaar

Febo Boulevard Menu

ArenA Automatiek, Johan Cruijff Boulevard 135, 1101 EJ Amsterdam

Febo Menu

Febo Openingstijden [Opening Hours]

Monday, 11 am–10 pm
Tuesday, 11 am–10 pm
Wednesday, 11 am–10 pm
Thursday, 11 am–10 pm
Friday, 11 am–10 pm
Saturday, 11 am–10 pm
Sunday, 12–10 pm

Over Febo :

Febo is een van de meest iconische fastfoodketens van Nederland. Opgericht in 1941 door Johan de Borst, was de eerste vestiging van Febo een kleine winkel in Amsterdam. Tegenwoordig heeft het merk meer dan 75 verkooppunten in het hele land en staat het bekend om zijn unieke concept van automaten die verse en warme snacks uitdelen.

Een van de belangrijkste redenen voor het succes van Febo is het vermogen om tegemoet te komen aan de diverse smaken en voorkeuren van haar klanten. De Febo-kaart in Nederland biedt een breed scala aan snacks, van klassieke Hollandse lekkernijen tot moderne fastfoodopties. Enkele van de populaire snacks op het menu zijn:

Kroket
Kroket is een populaire Nederlandse snack die bestaat uit een gefrituurd broodje gevuld met runderragout. De kroket van Febo is een van de meest populaire items op de kaart en een must voor iedereen die Nederland bezoekt.

Frikandel
Frikandel is een andere klassieke Nederlandse snack die favoriet is bij de lokale bevolking. Het is een lange, dunne worst gemaakt van een mengsel van vlees en kruiden en wordt vaak geserveerd met ketchup of mayonaise.

Hamburger
De hamburger van Febo is een van de beste in de branche. De burger is gemaakt met een sappige runderpasteitje en wordt geserveerd met sla, tomaat en kaas. Het is een perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en vullende maaltijd.

Pataat
Patat, of patat, is een hoofdbestanddeel van Nederland. De patat van Febo is krokant van buiten en zacht van binnen en wordt geserveerd met diverse sauzen, waaronder mayonaise, ketchup en kerriesaus.

Kipkorn
Kipkorn is een snack op basis van kip die populair is bij de klanten van Febo. Het is een gepaneerde en gefrituurde snack die perfect is voor wie op zoek is naar een snelle en smakelijke maaltijd.

Naast deze snacks biedt Febo ook diverse andere fastfood opties aan, waaronder sandwiches, salades en wraps.

Een van de unieke kenmerken van de Febo-winkels zijn de automaten. Het merk staat bekend om zijn ‘automaat’-concept, waarmee klanten warme en verse snacks uit automaten kunnen kopen. De automaten zijn gevuld met verschillende soorten snacks en klanten kunnen hun favoriete snack kiezen, een muntje of een kaart inwerpen en de automaat geeft de snack uit.

Het concept van automaten is niet nieuw, maar Febo heeft het geperfectioneerd. De automaten zijn constant gevuld met verse en warme snacks en klanten kunnen 24/7 hun favoriete snack halen. Dit is een enorm voordeel voor degenen die tot laat werken of op vreemde tijden onderweg zijn.

Naast het unieke concept staat Febo ook bekend om de hoogwaardige voeding. Het merk maakt gebruik van verse en lokaal geproduceerde ingrediënten, die tot in de perfectie bereid zijn. De snacks worden in eigen beheer gemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit, wat terug te zien is in de smaak.

Een andere reden voor het succes van Febo is de betaalbaarheid. Het merk biedt haar klanten hoogwaardige snacks voor een betaalbare prijs. Dit maakt het een populaire keuze onder studenten en mensen met een beperkt budget.

Naast de fysieke verkooppunten heeft Febo ook een online bestelsysteem, waarmee klanten hun favoriete snacks online kunnen bestellen en thuisbezorgd krijgen. Dit is een handige optie voor wie niet naar de Febo-vestigingen kan, maar toch wil genieten van zijn favoriete snacks.

Kortom, Febo is een van de meest iconische fastfoodketens van Nederland. Het unieke concept van verkoopautomaten, gecombineerd met het hoogwaardige eten en de betaalbaarheid, heeft het tot een populaire keuze gemaakt bij zowel de lokale bevolking als toeristen. De Febo-kaart in Nederland biedt een breed scala aan snacks voor elke smaak en voorkeur. Of je nu op zoek bent naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *