Meteen naar de inhoud
Home » Alle Voedselmenu’s » Ikea Restaurant Menu Prijzen Nederland 2023✅

Ikea Restaurant Menu Prijzen Nederland 2023✅

Ikea Restaurant Menu is een bekende Zweedse meubelverkoper die niet alleen bekend staat om zijn betaalbare en stijlvolle meubels, maar ook om zijn heerlijke eten. De Ikea-restaurants zijn een populaire bestemming voor shoppers die op zoek zijn naar een snelle en betaalbare maaltijd. In Nederland biedt het menu van het Ikea-restaurant een verscheidenheid aan Zweeds geïnspireerde gerechten, evenals enkele lokale Nederlandse favorieten. Of je nu op zoek bent naar een hartige maaltijd of een zoete traktatie, de menukaart van Ikea-restaurants in Nederland heeft voor elk wat wils. In dit artikel verkennen we de verschillende gerechten die beschikbaar zijn in het Ikea-restaurant in Nederland en geven we je een voorproefje van wat je kunt verwachten als je dineert bij Ikea.

Ikea Restaurant Menu Prijzen NL

IKEA RESTAURANT BREAKFAST MENU

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Small breakfast €0.99
Small breakfast €2.99 - IKEA Family price / € 3.99 - Regular price
Pancakes € 1.79

IKEA RESTAURANT SALADS & SANDWICHES

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Cheese sandwich € 2.99
Älmhult salad € 5.49
Burrito € 3.49
Veggie dog wrap € 1.99

IKEA RESTAURANT STARTERS

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Shrimp cocktail € 3.99
Pea soup € 2.49
Tomato soup € 2.29
Gravad lax € 3.49

IKEA RESTAURANT WARM DISHES

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Burger € 8.99
Vish and chips € 6.99
Salmon fillet € 7.99
Swedish plant balls € 5.49 - 8 pieces

IKEA RESTAURANT SNACK AND SWEET

MENU ITEMS VOEDSEL PRIJZEN
Muffin in different flavours € 1.99
Red fruit tartle € 2.29
Apple crumble cake € 3.29
Belgian waffle € 3.49
Plantbased chocolate mousse € 1.99

 

Ikea Restaurant Menu NL

Ikea Restaurant Near Me Menu Nederland

Ikea Barendrecht Restaurant Menu

Ikea Barendrecht is een van de vele vestigingen van de Zweedse meubelretailer in Nederland. Naast stijlvol en betaalbaar meubilair beschikt Ikea Barendrecht ook over een populair restaurant waar diverse heerlijke maaltijden en snacks worden geserveerd. Het menu van restaurant Ikea Barendrecht is een combinatie van Zweeds geïnspireerde gerechten en lokale Nederlandse favorieten en biedt voor elk wat wils. Of je nu snel een hapje wilt eten of uitgebreid wilt eten met vrienden en familie, bij Ikea Barendrecht heb je keuze genoeg. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende gerechten die verkrijgbaar zijn bij Ikea Barendrecht, zodat je een voorproefje krijgt van wat je kunt verwachten als je dineert op deze populaire plek.

Address : Hamburg 1, 2993 LG Barendrecht, Netherlands

Ikea Restaurant Menu NL

Ikea Hengelo Restaurant Menu

Ikea Hengelo is een populaire vestiging van de Zweedse meubelretailer in het oosten van Nederland. Naast het stijlvolle en betaalbare meubelaanbod, beschikt Ikea Hengelo ook over een restaurant dat een verscheidenheid aan heerlijke maaltijden en snacks serveert. Het menu van restaurant Ikea Hengelo is een combinatie van Zweeds geïnspireerde gerechten en lokale Nederlandse favorieten en biedt een breed scala aan opties voor elke smaakpapil. Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch of een uitgebreid diner met vrienden en familie, bij Ikea Hengelo heb je keuze genoeg. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende gerechten die verkrijgbaar zijn bij restaurant Ikea Hengelo, zodat je een voorproefje krijgt van wat je kunt verwachten als je dineert op deze populaire locatie.

Address : Het Plein 100, 7559 SR Hengelo, Netherlands

Ikea Restaurant Eindhoven Menu

Ikea Eindhoven is een van de populairste vestigingen van de Zweedse meubelretailer in het zuiden van Nederland. Naast het stijlvolle en betaalbare meubelaanbod, beschikt Ikea Eindhoven ook over een restaurant dat een verscheidenheid aan heerlijke maaltijden en snacks serveert. De Ikea Eindhoven  is een combinatie van Zweeds geïnspireerde gerechten en lokale Nederlandse favorieten, die tegemoet komen aan een breed scala aan smaken en dieetwensen. Of je nu in de stemming bent voor een stevige maaltijd of een zoete traktatie, de Ikea Eindhoven heeft genoeg opties om je trek te stillen. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende gerechten die verkrijgbaar zijn bij restaurant Ikea Eindhoven, zodat je een voorproefje krijgt van wat je kunt verwachten als je dineert op deze populaire locatie.

Address : Son, Netherlands

Ikea Restaurant Utrecht Menu

Ikea Utrecht is een van de populairste vestigingen van de Zweedse meubelretailer in het hart van Nederland. Naast het stijlvolle en betaalbare meubelaanbod, beschikt Ikea Utrecht ook over een restaurant dat een verscheidenheid aan heerlijke maaltijden en snacks serveert. Het restaurantmenu van Ikea Utrecht is een combinatie van Zweeds geïnspireerde gerechten en lokale Nederlandse favorieten en biedt voor elk wat wils. Of je nu zin hebt in een snelle hap of gezellig tafelen met vrienden en familie, bij Ikea Utrecht heb je keuze uit diverse mogelijkheden. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende gerechten die verkrijgbaar zijn bij restaurant Ikea Utrecht, zodat je een voorproefje krijgt van wat je kunt verwachten als je dineert op deze populaire locatie.

Address : Van Rensselaerlaan 7, 3526 AP Utrecht, Netherlands

Ikea Restaurant Delft Menu

Ikea Delft is een populaire vestiging van de Zweedse meubelretailer in het westen van Nederland. Naast het stijlvolle en betaalbare meubelaanbod, beschikt Ikea Delft ook over een restaurant dat een verscheidenheid aan heerlijke maaltijden en snacks serveert. Het restaurantmenu van Ikea Delft is een combinatie van Zweeds geïnspireerde gerechten en lokale Nederlandse favorieten, waarbij rekening wordt gehouden met een breed scala aan smaken en dieetwensen. Of je nu in de stemming bent voor een hartige maaltijd of een zoete traktatie, de Ikea Delft heeft genoeg opties om je trek te stillen. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende gerechten die verkrijgbaar zijn bij restaurant Ikea Delft, zodat je een voorproefje krijgt van wat je kunt verwachten als je dineert op deze populaire locatie.

Address : Olof Palmestraat 1, 2616 LN Delft, Netherlands

Ikea Restaurant openingstijden

Monday, 9:30 AM–7:30 PM
Tuesday, 9:30 AM–7:30 PM
Wednesday, 9:30 AM–7:30 PM
Thursday, 9:30 AM–7:30 PM
Friday, 9:30 AM–7:30 PM
Saturday, 9:30 AM–6:30 PM
Sunday, 9:30 AM–5:30 PM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *