Meteen naar de inhoud
Home » Alle Voedselmenu’s » Verhage Menu Prijzen Nederland 2023✅

Verhage Menu Prijzen Nederland 2023✅

Verhage Menu is een bekende fastfoodketen in Nederland die al sinds 1967 heerlijke maaltijden serveert aan klanten. fastfoodfavorieten zoals hamburgers, patat en milkshakes. In de loop der jaren heeft Verhage haar menu uitgebreid met een verscheidenheid aan maaltijdopties die tegemoet komen aan verschillende voedingsvoorkeuren, waaronder vegetarische en halal opties. Met een sterke focus op kwaliteit en smaak is Verhage een populaire bestemming geworden voor fijnproevers in Nederland, en het menu blijft evolueren om te voldoen aan de veranderende smaken en voorkeuren van haar klanten. In dit artikel gaan we dieper in op het menu van Verhage in Nederland, verkennen we de meest populaire gerechten, speciale aanbiedingen en wat het tot een unieke culinaire ervaring maakt voor fijnproevers.

Verhage Menu Prijzen NL

Verhage Populair

MENU PRIJZEN
Cheeseburger menu € 9,75
Loempia € 5,60
Kipfiletburger menu € 10,65

Verhage Frites

MENU PRIJZEN
Frites € 3,15
Frites gezinsbox € 8,65
Frites familiebox € 10,95
Wedges € 4,20
Wedges gezinsbox € 9,75
Wedges familiebox € 12,00
Frites stoof € 8,00

Verhage Snacks

MENU PRIJZEN
Rundvleeskroket € 2,65
Kalfsvleeskroket € 2,65
Draadjesvleeskroket € 2,65
Veggiekroket € 2,65
Frikandel € 2,65

Verhage Burger Menu

MENU PRIJZEN
Hamburger menu € 9,20
Cheeseburger menu € 9,75
Kipburger menu € 9,20
Kipfiletburger menu € 10,65
Baconburger menu € 10,00
Veggieburger menu € 11,75

Verhage Salades

MENU PRIJZEN
Salade mozzarella € 5,70
Salade kip € 5,70
Salade tonijn € 5,70
Salade carpaccio € 6,35

Verhage Dranken

MENU PRIJZEN
Coca-Cola 33cl € 2,00
Coca-Cola zero 33cl € 2,00
Fanta orange 33cl € 2,00
Red Bull Energy Drink € 2,50
Fernandes cherry bouquet 33cl € 2,00

 

Verhage Menu NL

Verhage Vuurplaat Menu

Natuurlijk, hier is een voorbeeld van Verhage’s menu op hun Vuurplaat-locatie in Rotterdam, Nederland:

Burgers: Verhage biedt een scala aan burgers, waaronder klassiekers als de Cheeseburger en de Hamburger, maar ook meer unieke opties zoals de Hawaiian burger en de Veggie Burger.

Snacks: Nederlandse snackfavorieten zoals kroketten, frikandellen en bitterballen zijn verkrijgbaar, evenals andere populaire items zoals kipnuggets en uienringen.

Patat: Verhage staat bekend om zijn heerlijke friet, die verkrijgbaar is in verschillende formaten en zowel naturel, met saus als met kaas kan worden geserveerd.

Broodjes: Van broodjes kip tot tosti’s, Verhage heeft keuze uit verschillende broodjes.

Salades: Voor wie op zoek is naar een gezondere optie, biedt Verhage verschillende verse salades aan met opties als kip of geitenkaas.

Specials: Verhage biedt regelmatig speciale menu-items, zoals seizoensgebonden milkshakes, tijdelijke hamburgers en nieuwe snackcreaties.

Drankjes: Er is een verscheidenheid aan dranken verkrijgbaar, waaronder frisdrank, milkshakes en bier.

Halal-opties: Verhage heeft ook een selectie van halal-gecertificeerde menu-items voor klanten die daar de voorkeur aan geven.

Over het algemeen biedt de Vuurplaat-kaart van Verhage een gevarieerd aanbod aan maaltijdopties die tegemoetkomen aan verschillende smaken en dieetvoorkeuren. Met de focus op kwaliteit en smaak is Verhage een populaire keuze voor fastfood in Nederland.

Verhage Menu

Verhage Near Me Menu Nederland

Verhage Papendrecht Menu

Markt van, Matena 2, 3356 LD Papendrecht

Verhage Hoofddorp Menu

Almkerkplein 62, 2134 DR Hoofddorp

Verhage Amersfoort Menu

Cruquius 106, 3825 MH Amersfoort

Verhage Zwijndrecht Menu

Kort Ambachtlaan 135, 3333 EK Zwijndrecht

Verhage Berkel-Centrum Menu

Westerwater 42, 2651 CN Berkel en Rodenrijs

Verhage Gouda Menu

Gildenburg 96, 2804 VK Gouda

Verhage Heksenwiel Menu

Heksenwaag 57, 4823 JT Breda

Verhage Barendrecht Menu

Muziekplein 1, 2992 GH Barendrecht

Verhage Gorinchem Menu

De Linie 42, 4208 DE Gorinchem

Verhage Openingstijden [Opening Hours]

Monday, 10:30 am–10 pm
Tuesday, 10:30 am–10 pm
Wednesday, 10:30 am–10 pm
Thursday, 10:30 am–10 pm
Friday, 10:30 am–10 pm
Saturday, 10:30 am–10 pm
Sunday, 10:30 am–10 pm

Over Verhage :

Verhage is een bekende fastfoodketen in Nederland die al sinds 1967 heerlijke maaltijden serveert aan klanten. De keten is opgericht door Leendert Verhage, die begon met een kleine snackbar in Rotterdam, Nederland. Verhage is in de loop der jaren uitgegroeid tot een populaire fastfoodketen met meer dan 40 vestigingen door het hele land. Het menu van de keten staat bekend om zijn gevarieerde aanbod van klassieke Nederlandse snacks, zoals kroketten, frikandellen en bitterballen, evenals fastfoodfavorieten zoals hamburgers, friet en milkshakes.

Een van de dingen waarmee Verhage zich onderscheidt van andere fastfoodketens, is de focus op kwaliteit en smaak. De keten gebruikt alleen hoogwaardige ingrediënten in zijn menu-items en veel van zijn gerechten worden vers op bestelling gemaakt. Verhage heeft ook een sterke toewijding aan klantenservice en het personeel staat bekend als vriendelijk en behulpzaam.

Het menu van Verhage heeft voor elk wat wils, met een verscheidenheid aan maaltijdopties die tegemoet komen aan verschillende dieetvoorkeuren. Zo biedt de keten vegetarische en halal opties, maar ook een assortiment salades voor wie op zoek is naar een gezondere optie. Verhage introduceert ook regelmatig nieuwe items op de kaart, zoals tijdelijke hamburgers en seizoensmilkshakes.

Een van de meest populaire menu-items van Verhage is de friet. De friet is gemaakt van hoogwaardige aardappelen en wordt op een speciale manier gekookt om ervoor te zorgen dat ze krokant van buiten en zacht van binnen zijn. Klanten kunnen ervoor kiezen hun friet naturel te eten of met een van de heerlijke sauzen van Verhage, zoals mayonaise, curry of ketchup.

Een ander populair item op de menukaart van Verhage is de kroket. Een kroket is een gefrituurde snack gemaakt van een dikke ragoutvulling die is omhuld met paneermeel. De kroketten van Verhage worden dagelijks vers gemaakt en zijn er in verschillende smaken, waaronder rund, kip en vegetarisch.

Naast de klassieke Hollandse snacks biedt Verhage ook een assortiment burgers aan. De hamburgers van de keten zijn gemaakt van 100% rundvlees en worden geleverd met een verscheidenheid aan toppings, zoals kaas, spek en gebakken uien. Verhage heeft ook een unieke Hawaiiaanse burger met een runderpasteitje gegarneerd met ananas en teriyakisaus.

Voor de zoetekauwen heeft Verhage een ruime keuze aan desserts. De milkshakes van de keten zijn een populaire keuze, met smaken als aardbei, chocolade en vanille. Verhage biedt ook softijs aan, evenals een assortiment zoete snacks, zoals appelflappen en donuts.

Verhage zet zich in om een verantwoorde en duurzame onderneming te zijn. De keten maakt gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en heeft maatregelen genomen om het energieverbruik en afval te verminderen. Verhage ondersteunt ook lokale boeren en leveranciers door haar ingrediënten waar mogelijk lokaal in te kopen.

Tot slot, Verhage is een populaire fastfoodketen in Nederland die een scala aan heerlijke maaltijden aanbiedt aan klanten. Met de focus op kwaliteit en smaak heeft Verhage’s menukaart voor elk wat wils, van klassieke Hollandse snacks tot fastfoodfavorieten zoals hamburgers en friet. De toewijding van de keten aan klantenservice en duurzaamheid heeft het tot een favoriet onder fijnproevers in Nederland gemaakt, en het menu blijft evolueren om te voldoen aan de veranderende smaken en voorkeuren van zijn klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *